Scurt istoric

DIDONA-B este o societate privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1993, avand ca obiect de activitate producerea de echipament de protectie si lucru precum si confectii textile.

Inca de la inceput, societatii DIDONA-B i s-a impus un ritm rapid de crestere pe toate nivelurile, imediat simtindu-se nevoia unui program de investitii de natura sa sustina efortul de dezvoltare, pe de o parte, si de asigurare a unui inalt standard de calitate, pe de alta parte. Astfel, capacitatea de productie si gama de produse este in continua crestere.

Politica comerciala

Politica DIDONA-B este de a executa si comercializa produse la un inalt nivel calitativ in conformitate cu cerintele clientilor si la preturi competitive.

Obiectivele stabilite pentru implementarea acestei politici sunt:

  • realizarea de produse in conformitate cu specificatiile tehnice de referinta.
  • indeplinirea integrala a tot ceea ce este prevazut in documentele de referinta.
  • respectarea tuturor cerintelor contractuale convenite.

Productia

DIDONA-B a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001:2001.

In prezent firma DIDONA-B produce o mare varietate de salopete, halate, uniforme de serviciu, costume si jachete vatuite, veste vatuite si nevatuite, echipament sablare, echipament pentru agentii de paza, echipament de avertizare, echipament pentru vanatori si pescari si accesorii textile.

Toate produsele noastre sunt avizate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Muncii si satisfac prevederile HG nr.115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Materia prima

Toate produsele noastre sunt avizate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Muncii si satisfac prevederile HG nr.115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

– doc samforizat,100% bbc: 240-280- 300 g/mp
– tercot: 65%PE, 35%bbc: 165, 195, 245, 300g/mp
– material impermeabil
– material antiacid vara
– doc ignifugat
– doc ignifugat, antistatic Proban
– Nomex
– culori: alb, negru, rosu, galben, verde, albastru , bordo, orange, bleo, bleumarin, kaki, gri